I Trobada de Boixets a Castelló

La Falla Sant Rafel organitza la I Trobada de Boixets a Castelló i esperen reunir a un bon grapat de boixeteres i boixeters del País Valencià.

La localitat de Castelló de la Ribera acollirà el proper diumenge 6 de març de 2011 la I edició de la Trobada de Boixets , l'activitat es realitzarà a la Cambra Agrària (carrer Remigio Sanchis de Castelló). Els organitzadors esperen la participació d'aproximadament d'un centenar de boixeters/es de diversos punts del País Valencià.



L'intercanvi cultural entre les diferents localitats participants i la recuperació d'esta tradició són els principals objectius de la trobada.

A l'edició d'enguany assistiran boixeteres de Picassent, Algemesí, La Pobla Llarga, Alfarrasí, Senyera, Manuel i Castelló. Pel que fa a La Ribera, pràcticament tots els seus pobles estaran representants.

La trobada, organitzada i patrocinada per la Falla Sant Rafel i amb la col·laboració de l'ajuntament de Castelló, començarà a partir de les 10 del matí i finalitzarà al voltant de les 14 de la vesprada . Posteriorment, els participants gaudiran d'un dinar de germanor en el mateixa Cambra Agrària.

Caxanet

Font de la notícia: acicastello.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada